torsdag, maj 14, 2009

Skivbranchen i kris? Nähärå

Igår beställde jag några barnskivor på nätet (fick höra för ett tag sen att när man blir förälder börjar man köpa cd igen, och nu så, nu är vi där). Skulle egentligen hellre skriva om hur glad jag blev när jag fick ge utlopp för nostalgin och köpa några gamla favoriter, men oj, det kom något annat i vägen. När jag gjort färdigt hela min beställning och bara skulle klicka "slutför" och akta mig för att klicka "ja tack, jag vill gärna ha massor av sjukt irriterande nyhetsbrev från er varje vecka helst" upptäcker jag att jag även måste akta mig för "ja tack, jag vill gärna ha nyhetsbrev med erotiskt innehåll"! Men va fa-an. Det är alltså så den stora skivindustrin håller sig precis lika stor, om inte större, i nedladdningstider och kristider. Det är alltså så man knyter kontakt med kunderna utan att behöva visa på sin offentliga sajt vilka äckelprodukter man egentligen lever på. Skulle sjukt gärna hängt ut det stora populära företaget med namn i stora bokstäver, men inser att så fort nåt slemmo googlar på det de nu erbjuder så blir det istället gratisreklam... fan.

4 kommentarer:

Aurora sa...

Men James & Karin! då kommer det gå fort att glömma slemmona för en liten stund när du sjunger om att man flyter bäst när man har väst och "den dan då skogen brann"!

Farao sa...

Precis. Sjukt bra! Kanske kan få älgarna att demonstrera mot porr också...

Ecl sa...

cD 0|\|, antar jag (observera att min stavning är icke-googlingsbar).

Fet skiva! Mitt punkband på höstadiet körde Flytvästlåten. Kolla upp Bröderna Lindgren - rätt ny och asbra barnmusik.

Var det så att du försökte Skajpa ca kl 21.00 tisdag? Cam var ute, jag satt vid datorn. Såg att du ploppade upp. Jag har aldrig i hela mitt liv varit inne på Skype, så jag bara klickade ner sidan i panik.

Hörs!

Farao sa...

Korrekt iakttaget, vilka svin. Skönt att vi får det sagt. Fast det är väl mest det e-tiska innehållet de googlar på va? Ingen fara m Skype, det var nog bara en gammal chat som poppade upp, försökte inte ringa. Men hälsa gänget live istället!